Să ne iubim ca iepurii!

Uimitor şi revoluţionar este programul politic al PPDD (Pastile Pentru Dan Diaconescu), propus poporului de liderul formaţiunii, din postura de autoproclamat viitor câştigător detaşat al alegerilor generale din 9 decembrie 2012. Şi poate ne aşteptam ca PPDD să promită confiscarea averilor făcute în ultimii 22 de ani din afacerile cu statul, să promită unirea Basarabiei cu România, să promită judecarea tuturor guvernanţilor din ultimii 22 de ani, o sută de euro lunar tuturor românilor, 500.000 de locuinţe ieftine, 20.000 de euro tuturor şi multe alte pilde desprinse parcă din înţelepciunea lui Vadim.

Dar punctul forte pare a fi “întinerirea urgentă a populaţiei ţării”. Nu zice cum se face şi ce înseamnă “urgent”. Să ne iubim urgent, aşadar! Între soţi, între vecini, între băsişti şi antibăsişti, ziua, noaptea, în parc, în maşină, la serviciu. Partidul să asigure însămânţarea acolo unde bărbăţia din talpa ţării nu mai face faţă nici cu propriul sânge, nici cu stimulente. Să trimită detaşamente de violatoare de taximetrişti. Să crească importurile de testicule de pui şi penisuri de tigru (afrodisiace), de cantaridă (insecte praf, tot afrodisiace), de parfumuri cu feromoni, de viagra, de reviste deocheate, de orice stimulează pohtele animalice. Să se meargă la băi la Sovata, dacă e nevoie. Să se intrezică mijloacele de contracepţie. Să se facă plan, recolta de copii să o depăşească pe cea din India. Ba chiar să aducă de acolo ceva sânge proaspăt, că ei ştiu să se înmulţească precum iepurii.
Femeile să fie casnice, bărbaţii să muncească foarte puţin şi doar intelectual, pentru evitarea surmenajului. Să fie tot timpul vreme ploioasă, de făcut copii, toată lumea să câştige la loterie, că bucuria dezleagă zăgazurile organice.

Dar să nu uităm de cea mai sigură metodă de a întineri populaţia urgent: toţi vârstnicii să dispară, cât mai repede. Mai ales că pensiile ar trebui transformate în alocaţii şi indemnizaţii pentru creşterea copiilor. Doamne fereşte de aşa ceva, dar te pui cu mintea odihnită a caracaleanului?

You can leave a response, or trackback from your own site. 2,225 vizualizari

Comenteaza pe blog

Comenteaza pe Facebook

Powered by WordPress | Design by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Best Free WordPress Themes, Best WordPress Themes and All Premium Themes