Trupa BZN, în concert la Bacău. Biletul: 300 de leuți

Vine să concerteze la Bacău trupa olandeză BZN, care s-a desființat oficial acum șase ani. Pe bune! Între timp, ca și Scorpions, au revenit. Poate s-a scumpit și la ei gazul, e nevoie de mai mulți bani la întreținere. Pentru un oraș ca Bacăul, concertul e mare de tot. BZN rupea topurile în anii ’80 cu “Blue Eyes” și alte asemenea, de se iscase criza mondială de platină, că toată se dusese în discurile de platină cu care au fost recompensați. Au fost chiar mai tari decât e Fuego când cântă la Chișinău, sau Hrușcă de Crăciun (apropo, încă nici o vorbă despre Hrușcă; să nu fi pățit ceva bardul).

BZN a mai fost în turneu în România. La Constanța, de exemplu, a umplut cică o sală de 3.500 de spectatori, la o medie de vârstă de 50 de ani. Firesc. Ca iubitor al fenomenului muzical în general (dar nu neapărat și al genului BZN) știu prea bine cum cădeau fetele pe spate la un “Blue Eyes”, cam ca Monica Gabor când vede un portofel cu bani. BZN va concerta acum în cadrul turneului “Cultura împotriva drogurilor”, sau cam așa ceva. Auzi, olandezi contra drogurilor! Hai mă, chiar ne luați de fraieri? Chiar s-a întâlnit hoțul cu prostul? :)

Ca orice concert mare, și acesta este anunțat cu multă vreme înainte, pentru ca lumea să își procure din timp biletele și să fie timp să se vândă biletele toate. La Bacău, trupa va concerta pe 8 martie 2014, de la ora 19.30, la Teatrul de Vară. De Ziua femeii. Cadou cu efect sigur, romantism, purtat pe brațe, sărut pe gât, dacă ai băut și un pahar, două, de șampanie înainte, concertul poate continua și în dormitor, acasă sau unde o fi. Cu un somn bun. Cadou scump însă. Un bilet la categoria I, adică mai aproape de scenă, costă 300 lei (da, trei milioane de guldeni de-ai noștri, vechi), la categoria a II-a costă 200 lei, iar unul mai aproape de liziera Parcului Cancicov costă doar 100 de lei. Cado!

Poate că e discutabilă comparația, dar la Rammstein, la București, la categoria Golden Circle, unde ma trăgeam de șireturi cu vocalul Till Lindemann, m-a costat 220 lei. Dar merele-s mere, perele-s pere. Așadar, măi băieți, puneți mâna pe lopeți! Și cumpărați bilete, că se pun în vânzare miercuri, 4 decembrie, la casa de bilete a Teatrului de Vara, pe www.bilete.ro și www.vandbilete.ro. Cel puțin, așa mi-a spus un om implicat în organizare.

You can leave a response, or trackback from your own site. 3,568 vizualizari

Comenteaza pe blog

Comenteaza pe Facebook

Powered by WordPress | Design by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Best Free WordPress Themes, Best WordPress Themes and All Premium Themes