Ce telefon iPhone să achiziționez în 2020?

La sfarsit de 2019, Apple lansa 3 noi smartphone-uri : iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max. Dupa cum le indica si numele, ultimele doua unui public de power users in timp ce 11 Pro se adreseaza marelui public. In 2020, iPhone 11 Pro si 11 Pro Max se afiseaza drept vedetele marcii cu mar si iPhone 11 o alternativa la aceste doua telefoane. iPhone Xs a lasat locul lui iPhone XR, mai abordabil dar si mai vechi putin. iPhone 8 inchide piata insa nu pentru mult timp. Apple pregateste un iPhone 9 abordabil care incepand cu luna martie va inlcoui acest iPhone 8.

iPhone 11 Pro/Pro Max, regele. Lansate la sfarsit de an 2019, 11 Pro si 11 Pro Max sunt identice din punct de vedere tehnic. Singura diferenta intre cele doua modele este la nivel de ecran – 5,8 inchi pentru primul si 6,5 inchi pentru al doilea. Daca bugetul iti permite acest lucru, iPhone 11 Pro se impune drept cel mai bun smartphone conceput vreodata de Apple. Modulul foto este compus din trei obiective (unghi larg de 26mm, ultra unghi larg de 13mm si teleobiectiv de 58mm). Un alt punct forte al lui iPhone 11 Pro este conferit de autonomia sa. Apple ne ofera astfel cel mai rezistent telefon din catalogul sau. Compatibilitatea cu incarcarea rapisa si incarcarea fara fir sunt alte doua puncte forte a lui iPhone 11 Pro, chiar daca Apple nu ofera un incarcator compatibil in cutie.Versiunea de 64 GB se vinde la un pret de 1159 de euro.

iPhone 11, rasfatatul. iPhone 11 se impune drept alternativa numarul 1 la iPhone 11 Pro si 11 Pro Max. Mai abordabil, dispune de majoritatea atuurilor oferite de versiunile mai scumpe ceea ce a facut din el rasfatatul marelui public. Mai mare decat iPhone 11 Pro insa mai mic decat iPhone 11 Pro Max, adopta un format si un afisaj confortabile. Este declinat in sase culori si se vrea a fi mai amuzant decat versiunile Pro. Este echipat cu procesorul A13 bionic, este dotat cu doar doua aparate foto. Singurul sacrificiu adevarat facut de Apple se situeaza la nivel de ecran. Apple a optat pentru un ecrand Liquid Retina HD (IPS LCD). Versiunea de 64 GB se vinde la un pret de 809 euro.

iPhone Xr, cel mai abordabil. Lansat in 2018 alaturi de iPhone XS/XS Max, iPhone Xr a reusit sa seduca marele public. Spre deosebire de iPhone XS, are toate sansele sa figureze in catalogul celor mai reusite telefoane. Dispune de un singur senzor foto si de un ecran LCD. La 709 euro, raportul calitate/pret este unul excelent. Un tarif in concordanta perfecta cu caracteristicile oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *