Cele mai bune seriale ale lunii decembrie

In decembrie, vine Craciunul, iar programul de pe Netflix din aceasta luna este cel mai frumos cadou de sub brad. Iata deci care sunt cele mai bune seriale ale lunii decembrie pentru toti abonatii.

Rick and Morty, sezonul 4B. O veste buna pentru toti fanii aventurilor lor nebune. A doua parte a sezonului 4 este difuzata incepand cu 1 decembrie cu 5 noi episoade. Luna decembrie incepe astfel, mai mult decat perfect.

Big Mouth, sezonul 4. Pubertatea cu problemele sale cu tot revine pe Netflix. De data aceasta ii vom regasi pe tinerii eroi ai acestui serial animat in timp ce trebuie sa gestioneze regulile unei colonii de vacanta. Dar trebuie sa faca fata si anxietatii care revine mai puternic ca niciodata.

Selena, serialul. Marea artista americana de origine mexicana va zbura inspre glorie cu pretul a numeroase sacrificii, cu acceptul familiei, pentru a realiza visul lor comun.

Alice in Borderland. Este un serial in care un tanar si cei doi prieteni ai sai se trezesc intr-un Tokyo alternativ si unde trebuie sa treaca prin numeroase probe si jocuri periculoase.

The mess you leave behind. Este vorba despre noul serial unde apare Aron Piper. Un serial thriller unde va avea un rol diferit fata de Ander. Raquel este o profesoara care o va inlocui pe precedenta, Viruca, care a murit. Dar, Raquel, isi da seama ca lucrurile sunt mult mai complicate decat se crede si afla din ce in ce mai multe povesti in jurul liceului, a elevilor si profesorilor de aici.

Tiny Pretty Things. Inspirat de seria de romane cu acelasi nume, acest serial este un fel de soap pentru adolescenti despre culisele unei prestigioase scoli de dans din Chicago. Atunci cand eroina vine sa inlocuiasca o dansatoare eliminata, descopera o lume dominata de minciuna si de concurenta.

Noile aventuri ale lui Sabrina. Ultimul capitol aventurilor si al infruntarilor cu fortele raului. Apare in 31 decembrie deci este o modalitate perfecta de a incheia acest an care a fost cum a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *