Cele mai frumoase plaje din Spania

Abia aștepți să vezi marea, să simți nisipul cald sub picioare? Dacă anul acesta urmează să îți petreci vacanța în Spania, iată care sunt cele mai frumoase plaje din Spania. Din Costa Brava în Andaluzia, trecând prin Baleare și Asturias, Spania nu duce lipsă de plaje superbe.

Plaja de Ses Illetes, Formentera, insulele Baleare
Situată în apropiere de Ibiza, insula Formentera adăpostește câteva din cele mai frumoase plaje din Spania, cea mai cunoscută fiind plaja de Ses Illetes. Nisip alb, apă cristalină care adăpostește corali roșii…toate ingredientele unei plaje de vis sunt reunite pe plaja de Ses Illetes.

Cala Salada, Ibiza, insulele Baleare
Contrar ideilor preconcepute, Ibiza nu este doar o imensă discotecă în aer liber. Ibiza înseamnă și 210 kilometri de plajă. Plajele Cala Salada și Cala Saladeta figurează printre cele mai frumoase plaje din Spania. Două plaje superbe înconjurate de păduri de pini.

Plaja Zahara, Andaluzia
Întinzându-se pe o suprafață de 8 kilometri lungime, plaja Zahara este una din cele mai frumoase plaje din Andaluzia. Dacă ai ocazia să vizitezi partea de sud a Spaniei fă-ți timp pentru a profita de această plajă frumoasă cu nisip fin.

Plaja Bolonia, Andaluzia
Situată în apropiere de Tarifa, plaja Bolonia este o plajă de vis. Este una din puținele plaje virgine ale Spaniei. Nisip alb, ape turcoaz, deloc adânci, această plajă este o veritabilă bijuterie ce nu trebuie ratată în timpul unui sejur în Andaluzia.

Playa de las Catedrales, Ribadeo, Galicia
Cunoscută pentru faptul că adăpostește orașul Santiago de Compostela, Galicia adăpostește și o mulțime de plaje frumoase. Nu trebuie să ratezi plaja las Catedrales, cunoscută pentru falezele asemănătoare arhitecturii unei catedrale. Un lucru este sigur: această plajă magnifică nu lasă pe nimeni indiferent.

Cala Fornells, Calvia
Situată pe insula Mallorca, în insulele Baleare, plaja Cala Fornells le oferă turiștilor păduri magnifice de pini care domină o mare de culoare turcoaz și transparentă, soare și căldură garantate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?