Cum bulversează pandemia cu coronavirus serialul Riverdale?

Filmarile pentru serialul Riverdale sunt afectate de pandemia cu coronavirus. Asta deoarece membrii echipei a fost in contact direct cu o persoana testata pozitiv cu Covid-19. Rezultat? Filmarile la serial au fost intrerupte pe o perioada nedeterminata.

Aceasta pandemie care afecteaza o lume intreaga este pe cale sa aiba repercusiuni neasteptata in unele domenii. Absolut toate sectoarele sunt afectate. Sau in cel mai bun caz functioneaza cu incetinitorul. Industria divertismentului nu face exceptie din pacate.

Filmarile pentru serialul Riverdale suspendate din cauza coronavirusului. O persoana care facea parte din echipa de filmare a serialului Riverdale s-a aflat in contact direct cu o persoana testata pozitiv cu Covid-19. Producatorii serialului au decis ca nu merita sa isi asume niciun risc si au decis sa suspende filmarile temporar.

Un reprezentant Warner Bros.TV a oferit un comunicat in care a declarat ca unul din membrii echipei se afla in testari pentru a afla daca a fost contaminat cu Covid-19 si ca se afla in stransa colaborare cu autoritatile potrivite si cu serviciile de santate din Vancouver pentru a identifica si contacta toate persoanele care au intrat in contact direct cu acest membru al echipei. Acesta din urma a mentionat faptul ca sanatatea membrilor echipei sale este primordiala, in special a distributiei dar nu numai. Vor continua sa isi ia masurile de precautie necesare pentru a proteja fiecare persoana care lucreaza la productiile lor peste tot in jurul lumii.

Actorii afectati de Coronavirus. Ce se va intampla cu ditributia serialului Riverdale ? Va amintim faptul ca KJ Apa este in plin maraton de promovare a noului sau film. Alaturi de Britt Robertson. Camila Mendes se relaxeaza la Miami in compania unei prietene. Pe Instagram, Lili Reinhart si Madelaine Petsch au partajat unele clipuri video facute impreuna in timpul unei seri intre prietene. In mod vizibil, distributia se afla in continuare la Vancouver.

Filmarile pentru serialul Riverdale nu sunt singurele ce au avut de suferit din cauza epidemiei cu coronavirus. Site-ul TV Line a publicat un mesaj al echipei de productie a serialului Anatomia lui Grey care a ales in egala masura sa opreasca pentru moment filmarile la serial pentru o durata de minim doua saptamani.

In ceea ce priveste actorii, sa ne amintim faptul ca Tom Hanks sisotia sa Rita Wilson au fost testati pozitiv pentru Covid 19 in timp ce se aflau in Australia pentru a filma pentru un proiect la un film despre Elvis Presley. Au explicat pe retelele sociale ca fanii lor nu ar trebui sa fie ingrijorati sau nelinistiti din aceasta cauza deoarece pentru moment se simt foarte bine si se afla in carantina din motive de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *