Cum se poartă pantalonii tip jogging în oraș?

Cum cele mai în vogă tendinţe obligă, fashionistele înrăite poartă peste tot în oraş pantalonii de jogging la fel ca şi pantalonii slim, nu doar la sală. Dar cum îi poartă? Vei afla în acest articol.

Pantalonii tip jogging pot fi o veritabilă provocare stilistică atunci când vine vorba despre a compune cele mai frumoase ţinute. Pantalonii de jogging sunt priviţi cu scepticism atunci când vine vorba despre ţinute mai elegante sau chiar mai glamour. Dar vei vedea că pe lângă confortul absolut cu care vin, pantalonii tip jogging pot face parte din cele mai frumoase ţinute.

Ce trebuie să faci pentru a purta aşa cum trebuie pantalonii de jogging? Reţeta este una uşoară. Etapa numărul 1? Trebuie să alegi mai întâi o pereche de pantaloni acceptabili din punct de vedere stilistic. Adică un model de pantaloni mai fluizi, cu benzi laterale, în alb şi negru, în roşu şi alb sau în cele mai vii culori. Sau o pereche de pantaloni din molton dar cu cele mai frumoase croieli.

Etapa numărul 2. Pantalonii de jogging pot fi purtaţi alături de piese vestimentare mai sofisticate precum o geacă bomber brodată, o cămaşă fără mâneci sau cu mâneci scurte din mătase sau chiar la un top Bardot. O vestă lungă fără mâneci sau chiar pantofii cu toc înalt pot să fie şi ele cea mai bună idee.

Mai poţi îndoi puţin pantalonii de jogging în partea de jos, îi poţi alege cu talia înaltă sau cu talia foarte joasă pentru a te juca cu potenţialul lor street minunat.

Încă nu te-am convins? Mai poţi purta o pereche de pantaloni de jogging în nuanţe de negru la un top negru elegant şi la o pereche de bascheţi imaculaţi. Sau la o cămaşă neagră şi un blazer de un albastru regal.

Un comentariu la „Cum se poartă pantalonii tip jogging în oraș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *