Descoperă destinațiile verii

Ești curios să afli care sunt destinațiile verii? Anul acesta, îți recomandăm destinații mai îndepărtate dar spectaculoase: Cuba, Sri Lanka, Thailanda, Bali sau Statele Unite ale Americii.

Bangkok
Capitala thailandeză a devenit o destinație în vogă în ultimii ani. Bangkok este o metropolă asiatică animată în care poți vizita piețele plutitoare sau templele magnifice. Este o destinație destul de accesibilă ca preț în care poți profita din plin de gastronomie și de viața de noapte la cele mai mici prețuri.

New York
New York este o destinație populară în rândul turiștilor din lumea întreagă. Folosit în sute de filme și seriale, New York este o destinație în care mulți din noi visăm să ajungem. Vizitează Central Park, Broadway, Manhattan, Statuia Libertății…cel mai mare oraș din SUA nu duce lipsă de locuri emblematice menite să te seducă. Un oraș ce are de toate pentru toate gusturile.

Bali
Bali și plajele sale paradisiace, padurile sale tropicale…ajungând aici ai impresia că te afli în paradis. Ai auzit de grădinile suspendate Ubud? Grădinile suspendate din stațiunea indoneziană Ubud beneficiază de una din cele mai celebre piscine din lume, amplasată în imediata vecinătate a junglei! Spectaculos!

Havana
Când auzi pronunțându-se acest nume, gândul îți zboară imediat la muzica auzindu-se într-un bar, la mașinile de epocă decolorate, la copiii care se joacă desculți pe stradă…așează-te la masă cu bătrânii care joacă cărți și vei face imediat parte din acest tablou paradisiac. Havana încă face parte dintr-o lume specială, autentică, paradisiacă și colorată. O destinație aparte.

Colombo
Încă o destinație îndepărtată care ne face să visăm. Capitala Sri Lankăi este un oraș al contrastelor. Această veche colonie britanică le oferă turiștilor plaje frumoase, temple incredibile și un popor primitor. Dacă ai urca la bordul unui tren pentru a descoperi câmpurile de ceai, pădurile luxuriante și plajele paradisiace? Simți deja mirosul de cuișoare și de scorțișoară?

Un comentariu la „Descoperă destinațiile verii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *