Destinații asiatice pentru toate gusturile

Asia este un continent vast în cadrul căruia descoperirile sunt numeroase și variate totodată. Azi îți propunem să vizităm împreună patru locuri din Asia, să aflăm mai multe lucruri despre Hong-Kong, Taiwan, Coreea de Sud și Filipine. Ești pregătit?

Taiwan. Țară a tradițiilor, Taiwan seduce prin cultura sa pe care o poți descoperi în maniere diferite. Ce poți face la Taiwan? Poți asista la un spectacol cu marionete, să mergi la operă…prea puțin contează faptul că nu cunoști limba, vei fi cucerit instant de spectacolul oferit de acest oraș la fiecare pas. Îți propunem să descoperi capitala, Taipei, un oraș plin de viață cu numai puțin de șase milioane de locuitori. Ai posibilitatea de a descoperi preparate culinare delicioase și, bineînțeles, Taipei 101, un turn cu o înălțime de 508 metri. Mai apoi, poți pleca în descoperirea templului Longshan și a cheilor Taroko, un canion superb de 20 de kilometri.

Coreea de Sud. Orientată spre religie, spre budism în special, Coreea de Sud este un pământ sălbatic. Ce poți face în Coreea de Sud? O mulțime de lucruri! În capitala Seoul poți urca în vârful Namsan Tower și să profiți de o panoramă superbă asupra orașului. Noaptea, priveliștea este și mai frumoasă. Vrei să profiți de o zi la plajă? Îndreaptă-ți pașii spre o insulă vulcanică, spre Jeju de exemplu, un loc clasat în patrimoniul mondial Unesco. Apoi, direcția Boseong care îi va încânta pe amatorii de ceai cu colinele sale înverzite după care parcul național Seorak pentru a descoperi un peisaj splendid precum și o floră și o faună variată.

Hong-Kong. Hong-Kong te va impresiona datorită clădirilor gigantice. Pentru a admira acest ansamblu, direcția Pic Victoria, vârful insulei care oferă o panoramă superbă asupra orașului. Vrei să scapi de agitația din oraș? Atunci îndreaptă-te spre insula Lantau unde poți admira Tian Tian Bouddha, o statuie superba. Repulse Bay este un loc atractiv cu o plajă mare și o arhitectură superbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *