Emily in Paris: Darren Star ne spune mai multe despre sezonul 2 al serialului

Nerabdator sa descoperi continuarea aventurilor serialului Emily in Paris? Numerosi sunt fanii care nu inceteaza sa isi imagineze continuarea serialului, cele mai nebune scenarii cu putinta. Creatorul serialului are deja o multime de idei cu privire la continuarea serialului si spera sa ii oferei americancei sale Frenchie un viitor cat mai optimist cu putinta.

Menage a trois, calatorie in Europa, promovare…o multime de idei exista in mintea fanilor serialului Emily in Paris atunci cand vine vorba despre sezonul 2. Si, pentru a atata si mai tare curiozitatea fanilor, Darren Star ofera cateva indicii pe ici pe colo. Continuarea serialului nu a fost inca confirmata in mod oficial de Netflix insa creatorul serialului isi imagineaza deja un viitor pentru eroina sa. Darren Star a declarat ca este de parere ca Emily are o multime de decizii surprinzatoare si dificile totodata de luat. Un lucru deloc surprizator deoarece ultimul episod o lasa pe Emily intr-o dilema amoroasa si amicala.

Pe de alta parte, povestea ar trebui sa continue sa joace cartea diferentei dintre Franta si Statele Unite ale Americii. Socul cultural se va prelungi inca putin drept urmare.

Americanca va deveni o pariziana veritabila in Emily in Paris. Chiar daca mai are o multime de lucruri de descoperit din Hexagon, Emily ar trebui sa devina din ce in ce mai frantuzoaica in sezonul 2 al serialului. Se va comporta ca un rezident al orasului Paris si va fi mai cu picioarele pe pamant decat in primul sezon al serialului.

Fanii serialului se pot astepta la o eroina mai cunoscatoare a culture franceze, chiar daca inca se mai minuneaza in fata numeroaselor lucruri pe care continua sa le descopere in Franta. Si, in ceea ce priveste triunghiul amoros dintre Gabriel, Emily si Camille, echipa lasa sa planeze misterul, anuntand o multime de rasturnari de situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *