Espadrilele cu toc sunt cele care te ajută să fii pin-up!

Espadrilele sunt considerate a fi cel mai adesea, prea simple, prea urâte sau demodate. Dar nu e chiar aşa. În sezonul primăvară-vară 2016, espadrilele au ştiut cum să devină mai frumoase, mai trendy, mai cool, s-au reinventat şi prezintă acum cele mai frumoase motive, dar şi o platformă pentru un look retro minunat.

Espadrilele, pantofi estivali prin excelenţă, nu mai sunt rezervaţi doar plajei şi campingului. Ei bine, da, pot să fie şi foarte şic. Nu crezi? Te vei convinge cu siguranţă citind acest articol.

Ai impresia că este imposibil să fii elegantă în espadrile? Că stilul glamour nu rimează nici cum cu acest model de pantofi confortabili? Vei vedea că espadrilele, datorită platformei lor, sunt cea mai bună idee atunci când vine vorba despre cel mai retro look de pin-up girl.

Cu ce le poţi purta? Poţi miza alături de ele pe un look care să îmbine de minune tendinţele must have ale verii şi piesele vestimentare retro. Alege deci un top cu umerii dezgoliţi, aşa-zisul top Bardot, purtat alături de o pereche de blugi evazaţi, care purtaţi alături de espadrilele cu platforme, te vor ajuta să ai picioare interminabile. Le poţi purta şi alături de o pereche de pantaloni scurţi de blugi cu un model vintage sau cu talia înaltă. Cămaşa cu motive alături de cea mai cool pereche de pantaloni palazzo sunt o altă idee bună.

În plus, ai de unde alege atunci când vine vorba despre cele mai frumoase modele de espadrile cu platformă- colorate, simple, uni, cu franjuri, cu motive sau chiar cu tonuri aurii sau argintii.

Espadrilele sunt cele mai practice atunci când vine vorba despre un look glamour dar confortabil. Îţi vor pune silueta în valoare iar picioarele vor si sublimate fără să te doară din cauza tocurilor.

Un comentariu la „Espadrilele cu toc sunt cele care te ajută să fii pin-up!

  1. Insa legat de ce vrea sa transmita filmul, ei bine ,multi din cei care ati comentat, mai 123 movies ales aia care i-ati facut „boi” si „prosti” pe cei care l-au criticat si care ati tot folosit cuvinte mari gen OPEN MIND, ei bine singura scuza pe care v-as gasi-o ar fi ca aveti intre 13 si 17 ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *