Iată cum poți descărca Google Play Store pe Android

Iata un articol care va va explica cum poti descarca Google Play Store gratuit in ultima sa versiune si cum sa il instalezi pe telefonul tau Android.

Ce este Google Play Store? Google Play Store este aplicatia oficiala de la Google care ne permite sa avem acces la o imensa cantitate de continut. Aplicatia este instalata din fabrica pe un numar mare de telefoane Android. Botezata pe vremuri Android Market, gigantul californian a decis sa o numeasca Google Play Store si chiar daca vine uneori cu cateva bugs, fiecare din ele are solutia sa. Deci, daca inca nu ai Google Play Store nu ezita sa o instalezi, cu siguranta iti va simplifica viata.

Cum sa instalezi Google Play Store. Nimic nu este mai simplu decat instalarea unui APK. APK-ul nu mai are niciun secret pentru tine, cu siguranta. Pentru cei care nu cunosc inca termenul de APK, le spunem ca acesta se refera la un fisier care contine ansamblul de aplicatii instalabile pe Android. Se poate instala acest fisier si de pe Google Play si fara sa fie necesar sa fii conectat la Internet.

Doua metode sunt disponibile – descarcarea Google Play de pe telefon si instalarea manuala a acestuia sau descarcarea Play Store pe computer pentru a-l instala manual mai apoi.

Instalarea Google Play Store de pe telefon. Se procedeaza ca in cazul unei aplicatii externe:
Intra in Setari- Securitate si Confidentialitate – Alte Setari – Instalare aplicatiilor din surse externe. Cauta-ti browserul si/sau gestionarul de fisiere daca lansezi APK-ul de aici. Bifeaza Instalarea aplicatiilor din surse necunoscute, descarca APK-ul si lanseaza fisierul. Daca intalnesti vreo problema de instalare atunci poate ar fi mai bine sa instalezi o versiune mai veche de Google Play Store, care cu siguranta va solutiona toate problemele intalnite.

Instalarea Google Play Store de pe PC. Daca nu ai destule date mobile sau conexiunea WiFi nu functioneaza poti descarca Play Store pe un PC. Acelasi proces se aplica si in acest caz. Activeaza instalarea aplicatiilor din surse necunoscute. Folosind browser-ul PC-ului, descarca APK-ul Google Play. Conecteaza telefonul mobil la PC si copiaza fisierul APK pe telefonul Android. Cauta APK de pe Google Play in dosarul in care ai copiat fisierul. Deschide fisierul si instaleaza noua versiune de Play Store. Noul design Google Play este in sfarsit disponibil pentru toti utilizatorii Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *