iPhone 11 Pro Max vs. iPhone XS Max

iPhone 11 Pro Max este succesorul lui iPhone XS Max. Care sunt diferentele intre cele doua telefoane? Va spunem totul in cadrul acestui test comparativ care scoate in evidenta punctele care le diferentiaza – design, caracteristici, aparat foto…la sfarsitul acestui articol veti avea o idee cu privire la ceea ce propune iPhone 11 Pro Max in plus fata de iPhone XS Max si daca merita cu adevarat sa treci la o noua versiune.

iPhone 11 Pro Max este unul din cele mai puternice telefoane lansate de Apple si a fost prezentat in mod oficial pe data de 10 septembrie. Pentru cei care cauta cel mai bun telefon, fara compromisuri, acesta este modelul spre care ar trebui sa isi indrepte atentia.

Design. Diferentele intre iPhone 11 Pro Max si iPhone XS Max pe acest plan incep deja sa se manifeste. Cea mai mare diferenta se situeaza in partea din spate. Gata cu aparatele foto dispune pe verticala. Acest nou model beneficiaza de un modul patrat atipic care gazduieste modulele foto ale lui iPhone 11 Pro Max. In ceea ce priveste culorile, iPhone 11 Pro Max este propus in patru culori, adica cu una in plus fata de iPhone XS Max (verde). Ambele modele propun culorile gri, argintiu si auriu. Carcasa este din otel inoxidabil. Pe iPhone 11 Pro Max, logo-ul celebru este pentru prima data plasat perfect in centru. Pana in prezent, Apple avea obiceiul sa il pozitioneze putin mai sus. In ceea ce priveste restul, nu exista diferente notabile intre cele doua telefoane.

Fisa tehnica. Prima diferenta intre cele doua fise tehnice se situeaza la nivel de procesor. iPhone 11 Pro Max este dotat cu noul Apple A13 care este prezentat drept unul din cele mai puternice SoC-uri ale momentului. Spre deosebire de Apple A13, este alcatuit din sase nuclee. iPhone 11 Pro Max propune 2 GB RAM in plus fata de iPhone XS Max – 6 GB impotriva 4 GB.

Imbunatatiri pentru partea foto. A devenit unul din cele mai importante criterii atunci cand vrem sa ne schimbam telefonul. Apple a decis sa vina cu imbunatatiri pentru iPhone 11 Pro care integreaza 3 aparate foto spre deosebire de iPhone XS Max (12+12 mpx). Pe noul iPhone, Apple propune pentru prima data un obiectiv ultra unghi larg de 12 mpx. Drept urmare, avem un aparat foto triplu de 3X12mpx.

Pentru cei care poseda deja un iPhone XS Max, iPhone Pro Max propune mai multe argumente care ar putea justifica o schimbare. Dispune de un procesor nou si performant. Este clar ca propune mai multe imbuntatiri pe hartie spre deosebire de iPhone XS Max.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *