Mi 9T a fost lansat pe data de 12 iunie

Xiaomi se pregateste sa lanseze Mi 9T, o declinare a lui Mi 9. Adio breton, bun venit camera foto pop-up si mufa jack. Lansarea acestui nou telefon din gama premium este prevazuta pentru saptamana viitoare.

Chiar daca este o declinare a lui Mi 9, Mi 9T nu va prezenta un design atat de apropiat de acesta. Nu va dispune de un breton deoarece va integra un senzor foto pop-up, la fel ca OnePlus 7 Pro si Redmi K20, lansat recent in China cu care se aseamana mai mult decat cu Mi 9. Absenta bretonului este aproape confirmata de catre folosirea hashtagului #PopUpInStyle de catre Xiaomi pe contul sau oficial de Twitter. Ceea ce inseamna si ca 9T urmeaza sa mosteneasca senzorul pop-up a lui Redmi K20 Pro.

La fel ca OnePlus, Xiaomi isi imbunatateste modelele de telefoane cu o versiune T ceea ce poate anunta faptul ca va fi vorba despre mai multe modificari ale designului si nu numai. Mi 9T se pare ca va pastra procesorul Snapdragon 855 (pana in prezent cel mai bun), un RAM de 6 sau de 8GB si, dupa cum confirma si pozele, trei senzori foto in partea din spate. Acestia din urma ar putea veni cu un update lejer, poate in ceea ce priveste numarul de megapixeli si cu senzorul pop-up selfie in plus.

In orice caz, mai trebuie sa avem putina rabdare pana pe 12 iunie pentru a cunoaste mai multe detalii cu privire la acest telefon. Sa speram ca bateria lui Mi 9T va fi una de minim 3300 mAh, cea a lui Mi9 este de 4000 mAh, la fel ca si cea a lui K20 Pro. In plus, Xiaomi a confirmat deja faptul ca Mi 9T va fi echipat cu o mufa jack, spre deosebire de Mi 9.

Mi 9T apare drept un update al unui telefon recent lansat pe piata, fapt ce va agasa fara indoiala putin recentii proprietari de Mi 9 de la Xiaomi asta deoarece zvonurile sustin ca s-au adus o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste caracteristicile tehnice. Inca nu se stie care va fi pretul lui Mi 9T.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *