Serialul Dead to Me se va reîntoarce curând pe Netflix

Daca ai urmarit cu interes aventurile lui Jen si Judy in sezonul cu numarul 1 al serialului Dead to Me, atunci aceasta veste ar trebui sa te bucure – Netflix urmeaza sa reinnoiasca serialul, urmeaza sezonul cu numarul 2 care se anunta la fel de interesant ca si primul.

Cu un astfel de final, ar fi fost crud din partea Netflix sa ne lase fara vesti din partea lui Jen si Judy. Veste buna insa pentru fani – Dead to Me, noul serial bomba Netflix, un serial pe care nu trebuie sa il ratezi revine curand pe Netflix cu un al doilea sezon.

Scenariul sezonului 2
Putine sunt informatiile dezvaluite pana in acest moment cu privire la sezonul 2 al serialului Dead to Me. Liz Feldman, creatoarea serialului a spus doar ca acest nou sezon ar putea fi mai sumbru decat primul. Serialul va continua sa exploreze laturile intunecate si mai putin intunecate ale celor doua protagoniste, va analiza doliul, tristetea, iertarea si prietenia. Insa, pe scurt, acest sezon va fi mai sumbru fara indoiala decat primul. Aceasta din urma a mai spus ca va fi o reechilibrare in relatia dintre Jen si Judy si ca rolurile celor doua femei vor avea tendinta sa se inverseze in acest nou sezon.

Nu ne mai surprinde nimic tinand cont de felul in care s-a terminat primul sezon. Liz Feldman a declarat ca sezonul 2 al serialului ne va dezvalui unele secrete cu privire la moartea lui Steve. Conform acesteia, lucrurile nu s-au petrecut atat de simplu cum ne-a lasat sa credem sezonul 1. Intrigi nespuse vor fi din nou prezente in acest nou sezon.

Castingul sezonului 2
Christina Applegate si Linda Cardellini se vor reintoarce in rolurile lui Jen si Judy. Restul castingului nu a fost dezvaluit pentru moment insa stim deja ca Liza Feldman este cea care va prelua fraiele acestui nou sezon. Sezonul 2 va fi alcatuit din 10 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 2020. In urmatoarele luni urmeaza sa fie lansat si un trailer al noului sezon. Il asteptam cu nerabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *