The Handmaid’s Tale – 4 lucruri pe care trebuie să le știi

Reintors pentru un al treilea sezon bulversant, The Handmaid’s Tale va avea cu siguranta parte de un alt sezon de succes. Iata tot ce trebuie sa stii despre noile aventuri ale lui Offred si ale Servitoarelor Stacojii.

Cand incepe sa fie difuzat sezonul 3 al serialului?
In noaptea dintre 5-6 iunie fanii au avut ocazia sa descopere aceste noi episoade ale serialului dupa care se vor intalni o data pe saptamana, in fiecare miercuri seara cu serialul lor preferat.

Unde se poate urmari?
Directia Hulu si OCS Max pentru a urmari in direct aventurile lui Offred si ale consatenelor sale. Primele trei episoade ale acestui nou sezon vor putea fi urmarite in prime time pe OCS Max pe data de 6 iunie incepand cu ora 20h40.

Din cate episoade este constituit acest nou sezon?
La fel ca precedentele sezoane, sezonul 3 este alcatuit din 13 episoade de aproximativ 50 de minute fiecare. Pe data de 5 iunie 2019, primele trei episoade vor fi difuzate toate odata dupa care fanii se vor multumi cu un episod pe saptamana.

Care va fi povestea acestui nou sezon?
In rezonanta cu problemele actuale din America, The Handmaid’s Tale si universul sau distopic au parte atat de fani cat si de critici in universul serialelor de televiziune. Serialul recompensat cu premiul Emmy a revenit la inceputul lunii iunie cu un nou sezon enigmatic care ar trebui sa puna in scena emanciparea mult mai puternica a lui Offred interpretata de catre Elizabeth Moss si ale consatenelor sale Servitoare.

Povestea Slujitoarei beneficiaza si de un videoclip de prezentare care a fost dat recent publicitatii. Din imagini reiese ca aventura lui June, denumita Offred in cadrul acestei societati totalitare continua alaturi de Serena, comandantul Joseph Lawrence si alte personaje cunoscute deja de fanii serialului. In primele momente ale prezentarii sezonului 3 personajul principal spune urmatoarele lucruri : Pentru asta esti pedepsit, nu pentru faptul ca faci parte din rezistenta. Deoarece, in mod oficial, nu exista rezistenta. Nu pentru ca ajuti oamenii sa scape, pentru ca, oficial, nu exista scapare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *