The Nevers- cel mai bun serial al momentului

Dupa The Serpent, un serial aparut recent pe Netflix, schimbare totala de ambianta cu noul serial al lui Joss Whedon, The Nevers. O drama istorica SF care va aparea in curand pe OCS.

Londra, 1986. Aici incepe totul pentru The Nevers, noul serial semnat Joss Whedon. In capitala engleza din epoca Victoriana, urmam o gasca de femei conduse de Amalia True si dotate toate cu puteri diverse si variate si lansate intr-o misiune pentru a schimba lumea.

In serial o putem vedea pe Laura Donnely, sora lui Jamie Fraser din celebrul serial Outlander. Aici are rolul faimoasei Amalia True. Alaturi de ea ii mai putem admira pe Olivia Williams (Dollhouse), James Norton (War & Peace), Tom Riley (Da Vinci’s Demons), Ann Skelly (Death and Nightingales), Ben Chaplin (Press), Denis O’Hare (True Blood), Nick Frost (Into the Badlands), Eleanor Tomlinson (Poldark) sau pe Zackary Momoh (Seven Seconds).

Szonul 1 de la serial are 12 episoade si este divizat in 2 parti. Primele 6 episoade sunt disponibile din data de 12 aprilie.

The Nevers seamana destul de mult cu Buffy, ca doar au acelasi creator. Si in Buffy, eroina se afla la conducerea unor criminale din devenire pe care le formeaza pentru a infrunta un rau de temut. In The Nevers avem aceeasi situatie.

De altfel, femeile Touched, atinse, care au puteri sau diferente variate ne duc cu gandul la X-Men. The Nevers ne prezinta astfel niste outsideri care fac echipa pentru a face din lumea in care traiesc, o lume mai buna. La fel ca si mutantii Profesorului X.

Dar serialul este stabilit intr-o epoca care il face sa se remarce de alte fictiuni. Imbinand era victoriana cu super puteri rezulta o dinamica foarte originala, cu teme similare, dar si intrigi foarte diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *