Top seriale la care trebuie să te uiți neapărat în noiembrie

Luna noiembrie va fi extrem de bogata in ceea ce priveste noutatile referitoare la seriale. Nu esti inspirat insa si nu stii la ce sa te uiti? Ai nevoie de cateva sfaturi? Iata care sunt serialele la care trebuie sa te uiti neaparat in saptamanile ce vor veni.

The Morning Show. Jennifer Aniston revine in forta pe micile ecrane. Celebra actrita din serialul epic “Friends” va juca de data aceasta alaturi de Resse Witherspoon. Fosta intepreta a alui Rachel Green o va intepreta aici pe Alex Levy, o celebra prezentatoare. Dupa 15 ani de colaborarea, colegul sau este concediat din cauza unui scandal de hartuitre sexuala. Va trebui sa faca fata sosirii lui Bradley Jackson, adica Reese Witherspoon. Nu dureaza prea mult pana cand o rivalitate intre ele va incepe.

His Dark Materials. Dupa ce a fost adaptat pentru cinema in anul 2017, saga lui Phillip Pullman, « His Dark Materials », apare acum si pe micile ecrane. Canalul HBO si BBC One au colaborat la acest proiect si serialul promite sa fie unul epic. His Dark Materials se desfasoara intr-o luma alternativa unde toti oamenii au un compagnon din lumea animala, o manifestare a sufletului lor. Serialul o urmareste pe tanara Lyra, o orfana, care dupa disparitia unui prieten, va descoperi un secret.

The Crown, sezonul 3. La aproape 2 ani de la sezonul sau 2, The Crown revine in sfarsit pe Netflix cu cateva schiimbari. Gata cu Claire Foy si cu Matt Smith. De data aceasta Olivia Colman si Tobias Menzies sunt cei care vor avea rolurile reginei Elisabeth si ale printului Phillipe. De data aceasta, regina va trebui sa fata fata unui climat politic instabil, dar si rivalitatii cu sora sa, Margaret.

Trauma. « Trauma » este un serial original unde Guillame Labe are rolul unui capitan de politie, care era sa moara atunci cand urmareste un criminal in serie, devine amnezic si descopera mai apoi la el in subsol o femei tinuta prizoniera. Daca era el criminalul in serie pe care l-a cautat atat? Va face o ancheta si va incerca sa descoepra adevarul.

The Mandalorian. Un alt serial foarte mult asteptat de la Disney +. Este vorba despre « The Mandalorian ».ACesta se deruleAza in universul STar Wars. Aici putem urmari aventurile unui mercenar mandalorian.

The Man in the High Castel, sezonul 4 si ultimul. Serialul promite sa ne tina cu sufletul la gura cu ultimele sale episoade. Dupa ce a reusit sa se teleporteze intr-o luma paralela, Juliana va continua lupta sa si se va confrunta din nou cu John Smith. Un final care speram ca va fi la inaltimea precedentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *