Una din primele decizii importante de vacanță – alegerea bagajului de mână

Inainte de a pleca in vacanta, turistii trebuie sa ia in calcul foarte multe optiuni si informatii. Una din principalele informatii importante face referire la bagajul de mana.

Bagajul de mana este acel troler sau bagaj in care trebuie sa incapa necesarul turistului pentru o vacanta de doua-trei zile si care nu trebuie sa depaseasca limitele maxime admise pentru ca, in caz contrar, acesta va plati in plus, mai ales in cazul companiilor low cost.

Bagajul de mana poate fi un simplu ghiozdan, o geanta de umar sau un troller, in functie de preferintele turistilor. In primul rand, ghiozdanul clasic este usor, poate fi purtat fara prea mari probleme sau inconveniente in spate si reprezinta cea mai nuna solutie pentru turistii care calatoresc in scop personal si nu business.

Trolerul, pe de alta parte, este o solutie mult mai eleganta. Poate fi tras cu usurinta in aeroport, va rezista multiplelor lovituri, insa in oras se va dovedi o solutie incomoda, mai ales daca turistii trebuie sa se plimbe cu trolerul dupa ei de la pranz si pana seara tarziu.

Nu in ultimul rand, turistii pot opta pentru o solutie de compromis, o geanta de umar care se va potrivi atat la o tinuta sport sau casual, cat si la o tinuta foarte eleganta. Aceasta geanta poate fi purtata in mana sau pe umar si este ideala pentru plimbarile in oras.

Inainte de a pleca in concediu, turistii trebuie sa se intereseze pe site-ul companiei aeriene despre dimensiunile maxime admise ale bagajului de mana si trebuie sa ia cea mai buna decizie asupra a ceea ce introduc in acest bagaj pentru a nu uita nimic din ceea ce este important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *